Over mij & lesmateriaal

Over mij

Al jarenlang toegewijd!

 Tijdens mijn studie aan de lerarenschool in 2006-2010 was ik actief betrokken bij de ontwikkeling en het onderwijzen van technologiegerelateerde activiteiten en inspireerde ik andere leraren van de technologieafdeling (afdeling). Na de lerarenopleiding heb ik besloten mijn studie niet voort te zetten en daardoor kan ik de technieklessen niet meer uitvoeren. Hierdoor is het ontwikkelen van materialen niet meer mogelijk en dus onnodig. Enerzijds heb ik altijd genoten van de ontwikkeling en levering van technologie, en anderzijds, veel positieve reacties, heb ik besloten deze site te behouden. Op deze manier hoop ik tot op zekere hoogte deel te kunnen nemen aan de planning van technologie voor het onderwijs van kinderen.

Lestechnieken

Hier vind je een overzicht van verschillende technieklessen die ik zelf heb voorbereid. Sommige lessen gingen meteen heel goed, andere moesten worden aangepast of verfijnd voordat ze geschikt waren en op de website verschenen.

 Ik bied een groot aantal lessen aan om te downloaden waarvan ik denk dat ze voor jou als docent interessant kunnen zijn. Naar mijn mening kan het alleen maar succesvol zijn om andere docenten enthousiast te maken voor technologie en ermee aan de slag te gaan als de kans op een succesvolle ervaring wordt gemaximaliseerd door het verstrekken van goede middelen.

Op deze pagina vind je ook een overzicht van de voorbereide materialen en studiedozen van verschillende fabrikanten die ik heb gebruikt bij technische werkzaamheden. De meeste van deze materialen zijn echter niet meer in mijn bezit.

 Aangezien ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in techniek en techniekonderwijs, en in zekere zin nog steeds ben, kun je me nog steeds mailen als je vragen of opmerkingen hebt over de lessen of als je zelf aan de slag wilt met techniek. Ik help je daar graag bij. Met (bijna) gratis materiaal is veel mogelijk!